Zrušiť

Perceive for Him EDT 100ml avon

10 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 14. 1. 2024 (č. 37620157), Značka: Avon, Druh: Pánske

Ponúkam: Citrusovo drevitú vôňu, ktorá je uzavretá vo flakóne 100 ml. Avon Perceive for Men je výnimočná pánska vôňa, ktorá je inšpirovaná pravou podstatou muža. Tento parfém dokonale otvára milujúce a sebavedomé mužné ja, ktoré je každej žene oporou. Inšpiratívna cyprusová vôňa Perceive for Men vás príjemne naladí po celý deň a vy sa tak budete za všetkých okolností cítiť elegantne a upravene. Svieže citrusové tóny v kombinácii so šalviou a magickou silou cédrového dreva a pačuli vytvárajú nezabudnuteľnú kompozíciu. Perceive toaletná voda pre mužov je originálna, osviežujúca kompozícia pre aktívneho muža, ktorý miluje slobodu nadovšetko.
Perceive toaletná voda pre mužov je vôňa, ktorá zdôrazňuje lásku k slobode. Je to neobyčajná zmes sviežosti, silnej mužskej energie a príťažlivého tajomstva. Zloženie otvára osviežujúce citrusové tóny s dominantnou sladkosťou mandarínky. Krásne srdce Perceive sa otvára šalviovou vôňou harmonicky kombinovanou s pomarančovým kvetom. Hlboké tóny základu dodávajú auru tajomstva: zmyselné pižmo a céder.
Poštovné a balné 2 eurá obyčajne.

Ponúkam: Citrusovo drevitú vôňu, ktorá je uzavretá vo flakóne 100 ml. Avon Perceive for Men je výnimočná pánska vôňa, ktorá je inšpirovaná pravou podstatou muža. Tento parfém dokonale otvára milujúce a sebavedomé mužné ja, ktoré je každej žene oporou. Inšpiratívna cyprusová vôňa Perceive for Men vás príjemne naladí po celý deň a vy sa tak budete za všetkých okolností cítiť elegantne a upravene. Svieže citrusové tóny v kombinácii so šalviou a magickou silou cédrového dreva a pačuli vytvárajú neza...

Predajca Jana (2) Člen od decembra 2011
J
10 €
Nové Mesto nad Váhom
Zobraziť kontakty