Zrušiť

Drogéria, kozmetika, taštičky, iné

30 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 6. 11. 2023 (č. 37472560)

Ako na fotkách, aj omnoho viac nenafotené, po záruke, aj pred dobou expirácie, niečo otvorené a použité/používané, iné nové a neotvorené. V podstate detailne nafotené a väčšinou aj popísané. Viac nefotím, nevysvetľujem, neodpovedám na otázky ako: čo má dokedy záruku a čo nie, koľko z čoho chýba alebo nechýba a čo na čo slúži. Píšte záujemcovia, o čo máte záujem, pošlem niekoľkým, nie jednému!!! Ak si vyberú viacerí to isté, vyhradzujem si právo dať dopytovanú/é vec/i komu uznám za vhodné. PODMIENKA - vyberte si aj jednu z kozmetických taštičiek. Špekulanti si dajte pohov! Veci na fotkách aj nenafotené majú hodnotu cca 300€. Váhovo cca 30 kg.
Píšte len tí, ktorí hneď viete uhradiť sumu za výdavky.
Spolu za symbolickú úhradu od 30 eur DOPREDU. DOBIERKA neprichádza do úvahy.
Práškový púder (bol drahý, je kvalitný), veľa lakov na nechty (značky Oriflame, veryme, Juli Rosse, Rimmel, Maybelline...). Prostriedok na čistenie šošoviek očnej a fotografickej optiky Velpus (15ml). Drevené aj umelá špachtlička, očný krém Balea dm (15ml), rôzne kabelkové zrkadielka, nová špongia na čistenie Oriflame. 7x štetec, hrebeň/kefka a tvarovač na obočie, nová čierna očná ceruzka miss sporty, rozličné farebné očné tiene Maybelline (aj make-up), Miss Sporty, iné. Niečo ako hubka (ružová v obale). 4x vankúšiky proti vráskam okolo očí s koenzýmom Q10. 1x fixačný sprej na mejkap (po 125ml).
Pre tehotné/mamy: nový olej na masáž hrádze (50ml), krémy na bradavky (Babylove, Avent), čaj 40x1,6g. Laky na vlasy: Wella (400ml), Lybar (75ml). Nová farba na vlasy. Krycí krém veryme (30ml). Oxidačné činidlo Garnier (60ml).
Nové blato na telo (500g), nová pílingová soľ z Mŕtveho mora (250ml), 8x farebný cukrový prípravok na depiláciu v malých dózičkách. Hydratačný chladivý gél po opaľovaní Dermacol (150ml).
Nová čistiaca pena UNIDERMA používaná pri inkontinencii (400ml). Nová pivná kúpeľová soľ s chmeľovým výťažkom a dubovou kôrou (200g).
2x odstraňovač očného mejkapu Avon (mlieko), 3x tvárová maska Planet Spa Avon (po75 ml), krémový čistiaci gél Avon (75ml). 1x pleťové sérum Planet Spa Avon (po 50ml), 1x maska na tvár (Planet Spa Avon, 75ml), nový balzam na akné Citro Grep (100ml), čistiaca pleťová voda Nivea (200ml). 2x BB krém: essence 30 ml, nočný gélový krém anew vital 50ml.
Pre mužov: nový balzam na tvarovanie, výživu, hydratáciu brady a fúzov (citrón a santalové drevo) - 30ml - vyrobené na Slovensku, značka mylo. Pánsky krémový gél got2b Schwarzkopf (100ml).
1x píling na nohy (chodidlá) Avon (75ml), 10x nový jednorazový holiaci strojček. Depilačný krém Avon na citlivú pokožku v oblasti bikín (75 ml). Sáčky s vatovými tampónmi, tyčinkami do uší, pilníkmi... (vzorky, ktoré sa dávajú v hoteloch) - 20x.
Čistiace pleťové prostriedky od Avon: gél Clearskin, vody - s extraktom z ruže, Clearskin. Pílingová čistiaca maska na tvár.
Fialový stojan na bižutériu. Tekuté hnojivo na muškáty, mydlový čistič podlahy Pronto, rozstrekovač proti hmyzu (insekticíd). Vložky depend.

Ako na fotkách, aj omnoho viac nenafotené, po záruke, aj pred dobou expirácie, niečo otvorené a použité/používané, iné nové a neotvorené. V podstate detailne nafotené a väčšinou aj popísané. Viac nefotím, nevysvetľujem, neodpovedám na otázky ako: čo má dokedy záruku a čo nie, koľko z čoho chýba alebo nechýba a čo na čo slúži. Píšte záujemcovia, o čo máte záujem, pošlem niekoľkým, nie jednému!!! Ak si vyberú viacerí to isté, vyhradzujem si právo dať dopytovanú/é vec/i komu uznám za vhodné. PODMIE...

Predajca Zita Nehodnotený Člen od januára 2019
Z
30 €
Poprad
Zobraziť kontakty