Zrušiť

Šípková tinktúra - vitamínová bomba..

7 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 24. 10. 2023 (č. 37437064)

Šípková tinktúra - vitamínová bomba.. Šípky obsahujú veľké množstvo vitamínu C a ďalších látok. Tie spoločne pôsobia u všetkých typov zápalov v tele. Šípky celkovo podporujú imunitu, mierne znižujú krvný tlak a tiež pôsobia proti zápalom žíl. Obsiahnutý vitamín C sa podieľa pri liečbe artróz a bolestí kĺbov. Jedná sa o cenný zdroj vitamínu C , ktorý je zodpovedný za celý rad hojivých procesov. V prvom rade funguje ako výrazný stimulant imunitného systému, pomáha znižovať hladinu LDL cholesterolu , posilňuje a regeneruje cievy, predchádza vzniku paradentózy, chráni organizmus vysokou antioxidačnou aktivitou, násobí účinky železa. Okrem vitamínu C obsahuje aj vitamíny skupiny B, provitamín A, zástup mnohých katalyzátorov a biostimulátorov dôležitých k upevneniu zdravia.
Šípky sú známe svojimi zvieravými, hemostatickými, protikrvácivými vlastnosťami, močopudnými a očisťujúcimi účinkami. Šípkový čaj či tinktúru rada odporučím onkologickému či diabetickému pacientovi, pacientovi s cievnou problematikou, pri chudokrvnosti, deťom, tehotným a dojčiacim mamičkám, seniorom, fajčiarom, ale aj tým, ktorí žijú v priemyslom zaťažených mestách. Ako píše Jadwiga Gornick vo svojej knihe Domáca prírodná lekáreň, možno užívať pri avitamninóze, močových kameňoch, celkovom vyčerpaní a podráždenosti, zápche, škrkavkám, kataru zažívacieho traktu, katare močového mechúra a močových ciest, hnačky, nespavosti. Šípkový čaj nevykazuje žiadnu kontraindikáciu, nie sú známe žiadne vedľajšie účinky. Pamätajme iba na jeho močopudný účinok.
Balenie 50ml/7€, 100ml/12€

Šípková tinktúra - vitamínová bomba.. Šípky obsahujú veľké množstvo vitamínu C a ďalších látok. Tie spoločne pôsobia u všetkých typov zápalov v tele. Šípky celkovo podporujú imunitu, mierne znižujú krvný tlak a tiež pôsobia proti zápalom žíl. Obsiahnutý vitamín C sa podieľa pri liečbe artróz a bolestí kĺbov. Jedná sa o cenný zdroj vitamínu C , ktorý je zodpovedný za celý rad hojivých procesov. V prvom rade funguje ako výrazný stimulant imunitného systému, pomáha znižovať hladinu LDL cholesterol...

Predajca Lívia Nehodnotený Člen od marca 2015
L
7 €
Trnava
Zobraziť kontakty