Zrušiť

Extra dlhá parochňa platinová blond s melírom

37 € 29 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 7. 9. 2023 (č. 37301601), Druh: Parochne

Extra dlhá parochňa platinová blond s melírom, Dĺžka: 90 cm, Vysokoteplotné vlákno do 160 stupňov Celzia.
Prírodná parochňa - Táto očarujúca parochňa využíva špeciálnu technológiu, vďaka ktorej je parochňa prirodzená a elegantná. Vlasy majú peknú hrúbku a hmotnosť a vlákna sú na dotyk príjemné a mäkké bez toho, aby sa ľahko zamotali. Majú tiež prirodzenú časť a prednú časť. Môžete ho nosiť na každodenné nosenie, kostýmovú párty, cosplay, rande, módu alebo len tak pre zábavu. Získate s ním realistický a prirodzený vzhľad.
Materiál - Táto parochňa používa vysoko kvalitné vlákno, ktoré je vhodné na dlhodobé používanie a. Vyzerá úplne prirodzene, hodvábne a hladko ako skutočné ľudské vlasy, jemné na dotyk, ľahko sa rozčesáva, s minimálnym vypadávaním a zamotávaním.
Nastaviteľná čiapka parochne - Používa priedušnú ružovú sieťku v rámci siete, vďaka ktorej sa pri nosení budete cítiť pohodlne. Vo vnútri parochne sú dva nastavovacie popruhy, ktoré možno prepletať do pevnej polohy, aby vyhovovali rôzne veľkosti hlavy.

Extra dlhá parochňa platinová blond s melírom, Dĺžka: 90 cm, Vysokoteplotné vlákno do 160 stupňov Celzia.
Prírodná parochňa - Táto očarujúca parochňa využíva špeciálnu technológiu, vďaka ktorej je parochňa prirodzená a elegantná. Vlasy majú peknú hrúbku a hmotnosť a vlákna sú na dotyk príjemné a mäkké bez toho, aby sa ľahko zamotali. Majú tiež prirodzenú časť a prednú časť. Môžete ho nosiť na každodenné nosenie, kostýmovú párty, cosplay, rande, módu alebo len tak pre zábavu. Získate s ním...

Predajca Lívia Nehodnotený Člen od marca 2015
L
29 € 37 €
Trnava
Zobraziť kontakty