Zrušiť

Gél na obočie Brow Boost

6,30 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 30. 8. 2023 (č. 37278641), Druh: Dekoratívna kozmetika, Značka: Avon

Gél na obočie Brow Boost

Upravené a prirodzene vyzerajúce obočie dokáže s vašim líčením hotové zázraky. Zvýrazní nielen vaše oči, ale aj celú tvár. Dajte si teda na jeho úprave naozaj záležať. Farebný gél pre väčší objem obočia tónuje, fixuje a dodáva obočiu ten správny tvar. Jeho ľahká konzistencia, prirodzené odtiene a presná kefka zaisťujú jednoduchú aplikáciu s veľkým efektom. Vďaka ošetrujúcemu obsahu jojobového a marhuľového oleja vaše obočie bude nielen krásne, ale aj zdravo vyzerajúce.

Vlastnosti:

- prirodzene zvýrazňuje a definuje obočie

- presná kefka pre jednoduchú a efektívnu aplikáciu

- zahusťuje obočie

- dlhotrvajúca výdrž

- intenzívna pigmentácia

- dostupné v 4 odtieňoch - podľa obrázka


Ako aplikovať:

Pomocou kefky učešte obočie a upravte ho do požadovaného tvaru. Vždy sledujte smer rastu chĺpkov, aby ste dosiahli prirodzený vzhľad. Opakujte, kým nedosiahnete požadovaný efekt.

Gél na obočie Brow Boost

Upravené a prirodzene vyzerajúce obočie dokáže s vašim líčením hotové zázraky. Zvýrazní nielen vaše oči, ale aj celú tvár. Dajte si teda na jeho úprave naozaj záležať. Farebný gél pre väčší objem obočia tónuje, fixuje a dodáva obočiu ten správny tvar. Jeho ľahká konzistencia, prirodzené odtiene a presná kefka zaisťujú jednoduchú aplikáciu s veľkým efektom. Vďaka ošetrujúcemu obsahu jojobového a marhuľového oleja vaše obočie bude nielen krásne, ale aj zdravo...

Predajca MáriaU (10) Člen od júla 2013
M
6,30 €
Trenčín
Zobraziť kontakty