Zrušiť

Tekutý korektor Flawless Match

3,50 € 3,20 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 3. 6. 2023 (č. 37013717), Druh: Dekoratívna kozmetika, Značka: Avon

Tekutý korektor Flawless Match



Tekutý korektor Flawless Match s obsahom vyživujúcich zložiek účinne kryje nedokonalosti pleti, zakrýva tmavé kruhy pod očami a zároveň viditeľne rozjasňuje očné okolie. Dokonalé 3D pigmenty obsiahnuté v jeho zložení sa navzájom kombinujú tak, aby presne zodpovedali jedinečnému odtieňu vašej pleti a vy ste tak pri líčení dosiahli dokonale prirodzený efekt. Korektor Flawless Match je navyše obohatený o kyselinu hyalurónovú, ktorá sa postará o dostatočný prísun hydratácie pre vašu pleť.

Vlastnosti:

účinne kryje nedokonalosti pleti a tmavé kruhy pod očami
obohatený o kyselinu hyalurónovú
má ľahkú textúru, ktorá nezvýrazňuje jemné linky a vrásky
vytvára na pleti prirodzený efekt
hydratuje pleť

Ako aplikovať:

Naneste malé množstvo pod oči na zakrytie tmavých kruhov a pomocou prstov, hubky alebo štetca na korektor starostlivo rozotrite.
3 ml

Tekutý korektor Flawless Match



Tekutý korektor Flawless Match s obsahom vyživujúcich zložiek účinne kryje nedokonalosti pleti, zakrýva tmavé kruhy pod očami a zároveň viditeľne rozjasňuje očné okolie. Dokonalé 3D pigmenty obsiahnuté v jeho zložení sa navzájom kombinujú tak, aby presne zodpovedali jedinečnému odtieňu vašej pleti a vy ste tak pri líčení dosiahli dokonale prirodzený efekt. Korektor Flawless Match je navyše obohatený o kyselinu hyalurónovú, ktorá sa posta...

Predajca MáriaU (10) Člen od júla 2013
M
3,20 € 3,50 €
Trenčín
Zobraziť kontakty