Zrušiť

Príčesok - cop na štipci

10 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 25. 4. 2023 (č. 36849656), Druh: Príčesky

Príčesok - cop na štipci.
Dĺžka 60cm.
Farba stredná hnedá.
Máte krátke vlasy, ale vždy ste si chcela vyčesať veľký chvost, alebo moderný drdol? Nezúfajte, svetoví výrobcovia opäť prišli s niečím novým, čo nám pomôže priblížiť sa ideálu krásy. Tento dlhý cop sa ľahko a veľmi rýchlo pripína a urobí veľký dojem. Jeho jednoduchá aplikácia na vlasy zaručuje rýchlu premenu pri akejkoľvek príležitosti. Metóda vlasového štipce zaručuje okamžitý výsledok. Môžete ho prichytiť na vrchol hlavy alebo nižšie. Štipec sa prichytí na Váš copek alebo drdol.
Tento dlhý vrkoč z japonského kanekalonu môžete na nižšej teplote žehliť a kulmovať.
Neodporúčame iba farbiť, odfarbovať a používať na kanekalon tónovacie prelivy.
Materiál vlasov - kvalitný japonský kanekalon - 100% japonský kanekalon je vysoko kvalitný syntetický materiál, ktorý je na nerozoznanie od pravých ľudských vlasov, je to ideálny materiál na výrobu clip in copov. Japonský kanekalon má perfektnú vlastnosť a tou je zachovanie tvaru, ktorý mu dáte, tzn. ak vlasy natočíte alebo vyrovnáte, zostanú také, kým účes nezmeníte. Tento špeciálny vysoko kvalitný syntetický materiál si zachováva svoj ​​lesk, potlačená je tiež lámavosť a štiepivosť končekov.
+ poštovné a balné v rámci SR

Príčesok - cop na štipci.
Dĺžka 60cm.
Farba stredná hnedá.
Máte krátke vlasy, ale vždy ste si chcela vyčesať veľký chvost, alebo moderný drdol? Nezúfajte, svetoví výrobcovia opäť prišli s niečím novým, čo nám pomôže priblížiť sa ideálu krásy. Tento dlhý cop sa ľahko a veľmi rýchlo pripína a urobí veľký dojem. Jeho jednoduchá aplikácia na vlasy zaručuje rýchlu premenu pri akejkoľvek príležitosti. Metóda vlasového štipce zaručuje okamžitý výsledok. Môžete ho prichytiť na vrchol...

10 €
Nové Zámky
Zobraziť kontakty