Zrušiť

Set 3 výrobkov Eve Become

17,99 € 16,99 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 8. 2. 2023 (č. 36582946), Značka: Avon, Druh: Dámske

Set 3 výrobkov Eve Become

Eve Become EDP

Jedinečná vôňa, ktorá sa od prvého okamihu rozvíja spolu s vami. Eve Become predstavuje unikátnu parfumovanú vodu inšpirovanú fascinujúcim zrodením motýľa. Rovnako výnimočná ako žena, ktorá dokáže počas dňa roztiahnuť svoje krídla a ukázať svetu, aká silná dokáže byť. Kvetinová vôňa obsahujúca exkluzívny akord Butterfly Blossom, ktorý bol vytvorený špeciálne pre Avon. Kombinuje v sebe tóny romantickej gardénie a inovatívneho pižma. Unikátne spojenie kvetinového charakteru, ktoré bude počas celého dňa rozkvitať spoločne s vami. Zažite pocit nespútanej radosti a ženskej zmyselnosti.

Kategória: kvetinovo-ovocná vôňa
Zloženie: Butterfly Blossom akord, gardénia, inovatívne pižmo

Príležitosť: Vôňa je vhodná nielen na výnimočné príležitosti, dôležité schôdzky a udalosti, ale aj na každodenné nosenie.


Telové mlieko Eve Become

Hydratačné telové mlieko kvetinovej vône s obsahom exkluzívneho akordu Butterfly Blossom, ktorý bol vytvorený špeciálne pre Avon. Jedinečný zmyslový zážitok, vďaka ktorému vaša pokožka bude zamatovo hebká, hydratovaná a žiarivá.

Vlastnosti:
- účinne hydratuje a vyživuje pokožku
- nezameniteľná vôňa, ktorá je potešením pre všetky zmysly
- ľahko sa vstrebáva
- zanecháva pokožku zamatovo hebkú

Ako používať:
Naneste na pokožku celého tela najlepšie po sprchovaní či kúpeli a jemnými pohybmi vmasírujte. Vhodné na každodenné použitie.

Set obsahuje:
• Eve Become MINI EDP v spreji | 10 ml |
• Eve Become EDP | 50 ml |
• Telové mlieko Eve Become | 150 ml |

POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOVA INEJ KOZMETIKY :-)

Set 3 výrobkov Eve Become

Eve Become EDP

Jedinečná vôňa, ktorá sa od prvého okamihu rozvíja spolu s vami. Eve Become predstavuje unikátnu parfumovanú vodu inšpirovanú fascinujúcim zrodením motýľa. Rovnako výnimočná ako žena, ktorá dokáže počas dňa roztiahnuť svoje krídla a ukázať svetu, aká silná dokáže byť. Kvetinová vôňa obsahujúca exkluzívny akord Butterfly Blossom, ktorý bol vytvorený špeciálne pre Avon. Kombinuje v sebe tóny romantickej gardénie a inovatívneho pižm...

Predajca JANKA (5) Člen od marca 2012
J
16,99 € 17,99 €
Dolný Kubín
Zobraziť kontakty