Zrušiť

Hydratačná esencia NovAge 150 ml

7 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 16. 7. 2022 (č. 35947788), Druh: Pleťová kozmetika, Značka: Oriflame

Ponúkam: Hydratačnou pleťovou vodou NovAge s obsahom viacúčelovej aktívnej zložky Marine Prebiotic Active. Používa sa ihneď po čistení pleti Čistiacim gélom NovAge Supreme. Výborne pôsobí na celkový stav pleti a jej rovnováhu tým, že ju zásobuje výnimočnou dávkou hydratácie a pomáha chrániť jej ochrannú bariéru.. Dodáva pleti plnší vzhľad, osviežuje ju a zvláčňuje. Zároveň ju zanecháva nádherne hladkú a jemnú. Navyše dopĺňa účinky čistiaceho gélu a spoločne pripravujú pleť na pôsobenie pleťového séra a hydratačného krému.
Klinické testy potvrdili, že napomáha bunkovej obnove. Klinické testy potvrdili, že redukuje veľkosť, počet a objem pórov. Zanecháva zdravšie vyzerajúcu pleť. Pomáha posilňovať pleť.
Pošt.a balné 2 eurá /obyč.pošt./, 2,80 eur doporučene

Ponúkam: Hydratačnou pleťovou vodou NovAge s obsahom viacúčelovej aktívnej zložky Marine Prebiotic Active. Používa sa ihneď po čistení pleti Čistiacim gélom NovAge Supreme. Výborne pôsobí na celkový stav pleti a jej rovnováhu tým, že ju zásobuje výnimočnou dávkou hydratácie a pomáha chrániť jej ochrannú bariéru.. Dodáva pleti plnší vzhľad, osviežuje ju a zvláčňuje. Zároveň ju zanecháva nádherne hladkú a jemnú. Navyše dopĺňa účinky čistiaceho gélu a spoločne pripravujú pleť na pôsobenie pleťového...

Predajca Jana (2) Člen od decembra 2011
J
7 €
Nové Mesto nad Váhom
Zobraziť kontakty