Zrušiť

Doplnok stravy pre mužov

9,30 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 19. 3. 2021 (č. 34215306)

VITAE - Doplnok stravy pre mužov - vitamíny a minerály.
Doplňovanie každodennej stravy mužov správnymi vitamíny a minerály je nesmierne dôležité pre udržanie správneho fungovania organizmu. Bohaté zloženie Doplnku stravy VITAE a pokročilá formula podporujú každý deň zdravú pohodu mužov. Vďaka obsahu zinku napomáha k udržiavanie správnej hladiny testosterónu v krvi. Vitamíny D, A a C, minerály meď, selén a zinok zasa pomáhajú pri správnom fungovaní imunitného systému. O zdravé a silné svaly sa postarajú horčík, vápnik a vitamín D. Kapsula Vitae obsahuje vitamín B1, ktorý podporuje správnu činnosť srdca, a horčík, ktorý podporuje správnu funkciu srdcového svalu.
Odporúčame užívať 2 kapsulu denne, najlepšie po jedle. Balenie obsahuje 60 želatínových kapsúl. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku počas dňa. Cena: 9,30€+pošta. Platba predom na účet.

VITAE - Doplnok stravy pre mužov - vitamíny a minerály.
Doplňovanie každodennej stravy mužov správnymi vitamíny a minerály je nesmierne dôležité pre udržanie správneho fungovania organizmu. Bohaté zloženie Doplnku stravy VITAE a pokročilá formula podporujú každý deň zdravú pohodu mužov. Vďaka obsahu zinku napomáha k udržiavanie správnej hladiny testosterónu v krvi. Vitamíny D, A a C, minerály meď, selén a zinok zasa pomáhajú pri správnom fungovaní imunitného systému. O zdravé a silné svaly...

Predajca Dáša Gancarčíková Nehodnotený Člen od júna 2012
DG
9,30 €
Poprad
Zobraziť kontakty